OIen nyt siis ollut jo muutaman päivän Suomessa Kanadan-matkani jälkeen. Montreal oli ihan mahtava kaupunki ja Torontokin oikein mukava, ja ne ihmiset!! Ei vitsi, missään ei kyllä ole niin mukavaa porukkaa. Ainoastaan yksi outo tapaus löytyi koko reissun aikana :D

Pääsin näkemään paljon muutakin, esimerkiksi Niagaran putoukset ja Bellevillen. Kuvia kertyi reilussa viikossa 500 ja matkalaukku oli paluumatkalla hyvin, hyvin täynnä vaikka se menomatkalla oli lähes tyhjä. Toronton hotellin katolla oli ihana jacuzzi, jonka porealtaassa tuli lojuttua useampaan kertaan, vielä lähtöpäivänäkin ennen kuin ajettiin pienellä limusiinilla lentokentälle loungeen juomaan aitoa shampanjaa. Heh, kunnon luksusta :)

Tuntuu, että kertoilen matkasta ehkä vähän pienemmissä erissä jos siltä tuntuu. Se oli kokonaisuudessaan niin mahtava reissu etten tiedä mistä aloittaa. Oli makee kans ekana iltana Montrealissa olla iskän ja muutaman muun businessmiehen kanssa yli 40-kerroksisen pilvenpiirtäjän ylimmässä kerroksessa olevassa hienossa ravintolassa syömässä :)

Heti lauantaina perjantaisen kotiintulon jälkeen tuli mentyä baariin, ja ilta venyi aika myöhäiseksi. Sunnuntaina pelattiin vähän niin kuin tuplatreffeillä minigolfia ja käytiin kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Maanantaina oli eka zumbatunti, ja se oli niin hiton hauskaa, etten malta odottaa ensi maanantaihin! Olen kyllä aika huonossa kunnossa, joten hiki vaan valui, mutta toisaalta jaksoin koko tunnin ajan tehdä kaikki liikkeet kunnolla. Ens viikolla on jo zumban lisäksi myös kuntonyrkkeilyä ja keskivartalotreeniä. Lisäksi ensi viikolla alkaa opiskelut. Huh, paljon kaikkea uutta...

Nyt taidan mennä viemään koirat lenkille. Illalla on tarkoitus mennä äidin luokse sen kunniaksi että Elvis täyttää 13, ja koska siellä menee kuitenkin useampi tunti, haluan viedä Seran ja Ponion vähän pidemmälle kävelemään niin, että ne sitten nukkuvat tyytyväisinä kun olen poissa.