Hmm, löysinpä tällä viikolla melko hassun keinon, jolla saan hiukseni ihan suoriksi ilman mitään suoristusrautoja tai muita erityisiä laitteita. Siis oikeasti... laitoin hiuksiini _papiljotit_ ja sain aikaan sen, että hiukseni olivat kuivuttuaan ihan suorat :D Hieno juttu, eipä tarvitse niin hirveästi suoristella raudan kanssa, jos nyt sitten eri tyylin haluaa.

Olen työstänyt ahkerasti Sidekick sanctuarya, kaikki muu onkin sitten ollut aika retuperällä. Kämppä näyttää aika kamalalta ja syyllisyys painaa, mutta toisaalta tulee aika kurja olo aina kun lakkaa kirjoittamasta. Meneillään joku hitsin ongelmavaihe taas. No, äsken sain perjantain kunniaksi ihan ensimmäisen luvun aika valmiiksi, olen siis kirjoitellut pätkiä sieltä täältä ja olin ajatellut, että haluaisin saada tuon yhden luettavaan kuntoon sitä varten, että voin lukea sen Mikolle kun se tulee kotiin. Tuo vieläpä on vain ja ainoastaan hyväntuulinen luku, just sellainen aloitus, mitä kesäprojektikirjalla pitää ollakin. Jos en olisi niin hemmetin arka sen suhteen, että joku pöllii tekstini heti jos laitan sen nettiin, voisin laittaa tähän vaikka pätkiä siitä. En kuitenkaan viitsi ottaa mitään riskejä, vaikka en ole suunnitellut tehdä tuosta mitään liian vakavampaa projektia itselleni.

Tiistaina olin Tinjan kanssa Green Dayn konsertissa ja oli ihan huippukivaa, kiitos seurasta <3 Olen jo vuosien ajan halunnut nähdä Green Dayn, jota varsinkin joskus aikaisemmin kuuntelin tosi paljon, joten tuo oli ihan unelmailta. Keikka oli vieläpä oikeasti tosi hyvä ja siellä sai myös nauraa, ylipäänsä tuli tosi rento ja hyvä fiilis.

Tänään kävin ompelemassa veneemme uusia tyynyjä, tai oikeastaan viimeistelin ne. Sormenpäät eivät tykänneet (vaikka yritin sormustimen avulla suojella niitä) mutta lopputulos on ihan hyvä. Nyt Janella on sitten todella upean näköiset tyynyt!