Tiedossa on viikonloppu yksin karvanaamojen kanssa, Mikko nimittäin on kaverinsa kanssa todennäköisesti sunnuntaihin asti. Tänään kyllä porukalla pelattiin Dominionia (arvaa vaan, kuka voitti? Kuka on paras?? Jeah! :D) ja mentiin sitten Chicosiin syömään. Oli just hauskaa!

Nyt kuuntelen The Baseballsia, suunnittelen uusia kampauksia joita voisin itelleni tehdä sitten kun ei enää tarvitse käyttää pipoa, ja mikä tärkeintä, valmistaudun kirjoittamaan Neilistä ja porukoista! Viittaan tästä eteenpäin fantasiakirjaani lyhenteellä DFA, mikä aika pitkälti on sen työnimi. Joka tapauksessa aion viikonloppuna oikein kunnolla miettiä esimerkiksi hyvän ja pahan suhdetta ja ko. suhteen perustaa DFA:ssa - eli siis alan nyt tehdä kunnon peruspilareita kirjalle, ennen kuin alan kirjoittaa mitään suurempaa (tähänastiset kohtaukset ovat olleet sellaista kevyttä täytettä, jotka eivät ole olleet pääjuonen kannalta niitä tärkeimpiä). Olen lukenut netistä paljon fantasiakirjojen virheistä, ja koska en siis itse yhtään halua lukea fantasiaa (koska suurin osa siitä on täyttä roskaa, ja ainoa kirjailija josta pidän on Terry Pratchett), teoksesta on tulossa jonkinlainen sekoitus eri genrejä. Täytyy joka tapauksessa välttää ne sudenkuopat, joihin suurin osa fantasiakirjoista kaatuu.

Kohta meen myös Omppuun kattelemaan eläinkaupasta koiranleluja, tosin tarkoitus olis vasta katsella valikoimaa (vaikka tiedän ainakin yhden tietyn lelun, jonka aion hankkia). Samalla voin rahdata marsuille ison säkin purua.

Ehkä vielä jonain viikonloppuna lähdetään illalla oikeasti jonnekin :/