Tänään on (yllättävää kyllä) ollut hyvä päivä :D

Päivällä olin Mikon kanssa Mikon mummilla syömässä pääsiäislammasta (tänä pääsiäisenä oli ihanan paljon ohjelmaa :) ) ja nyt Mikko on yön omilla teillään. Olen katsonut Seran kanssa Harry Potteria (en jaksanut katsoa loppuun) ja piirrellyt lyijykynäpiirroksia. Niin joo, ja tehnyt Youtubeen Penturadio-playlistia.

Poniosta tuli uusi, uunituore kuva tänään, eikä voi muuta sanoa kuin että kylläpä se on kasvanut! Se on jo tosi iso verrattuna siihen, mitä se vielä vähän aikaa sitten oli :) En tietysti malttanut olla soittamatta saman tien Mikolle kun kuva tuli mailiini, ja äsken piirsin mallista sen kuvan lyijykynäversion.

Tänään tein myös Seran kanssa varsinaisen toljottelulenkin, eli kumpikin sai jäädä tuijottelemaan ja tutkimaan mitä ja milloin vain huvitti. Oli tosi rentouttavaa, lenkki ei pituudeltaan ollut mitenkään huisin pitkä, mutta aikaa kyllä meni ;) Oli niin kiva ilma, ettei ollut mitään kiirettä takaisin sisälle.

Nyt taisin myös löytää sopivan koirakoulun, johon sitten Ponion kanssa mennään. Pentukurssiin sisältyy muistaakseni 5 kurssikertaa ja ennen niitä järjestetään yksi luentokerta. Hinta on melko suuri, mutta toisaalta olen lukenut tosi hyviä kommentteja ympäri nettiä, ja huomasin just tänään, että osakkeista on alkanut ilmestyä osinkoja tilille. Kyllä niillä yksi pentukurssi maksetaan :)

Huomenna järkkään yhden kivan yllärin, teen koiran kanssa pitkän päivälenkin ja luen geologiaa.