Kämpässä soi taas loistava musiikki: ensin Monty Pythonin biisit, sitten Jope Ruonansuu, nyt jotain, josta en saa enää selvää, onko se Ruonansuuta, Smurffeja vai jotain vielä oudompaa xD Ei ole totta mitä jytää ^___^

Pääsiäisen kunniaksi vedin kunnon 50-60-luvun jenkkityttölookin, eli hiukset ovat hienoilla paplari"kissankorvilla" ja farkkuhame ja ruudullinen paitapusero täydentävät kokonaisuutta. Pitänee vielä laittaa huulipunaa. Jos ulkona on harmaata, Betsy kulkee siellä väritäplänä (varsinkin nyt, kun pääsee osan matkaa iskän luo autolla, niin ettei tarvitse suojella hiuksia sateelta)... Kunhan saisin kameran jostain, voisin ottaa kuviakin itsestäni ja näyttää, mitä olen värkkäillyt.

(Välikommentti: ilmeisesti äskeinen järkyttävä biisi oli Ruonansuuta, koska sen jälkeen on tullut pari Jopen biisiä ja nyt soi se "onko pakko pakko pakko jos ei taho, minen taho"... Hmm... Joku voisi järkyttyä musiikista joka meillä soi... Mutta tämä kieltämättä auttaa rentoutumiseen kun on just lueskellut Itämeren sedimenteistä ja yrittää päästä takaisin pääsiäisfiiliksiin!)

Viime viikolla sain viimeinkin laitettua yhden tosi ihanan kuvan musta ja Mikosta Facebookiin, olin pitkään halunnut laittaa sen, mutta en ikinä muistanut kysyä Mikolta lupaa :) Se on mulla paperiversionakin, pitäis varmaan laittaa kehyksiin. Tai ehkä otetaan perhepotretti sitten, kun Poniokin tulee. (On helppoa kuvitella, millaista tulee kuvan ottamisesta, kun kaksi perheenjäsenistä ovat nelijalkaisia ja koko ajan matkalla jonnekin ;) )

Kasvattajalta kuulimme juuri, että Ponio on sisukas tyttö, joka tarvittaessa pistää veljet järjestykseen. Kohta meillä on siis kaksi pientä tulisielua... Mutta en ole ehkä muistanut hehkuttaa sitä, että muutama päivä sitten iltalenkillä Sera alkoi leikkiä toisen koiran kanssa! Siis Sera, voitteko kuvitella!! Se ei ole halunnut leikkiä muiden kuin ihmisten kanssa varmaan vuoteen, mutta nyt se oikein innostui... Toivottavasti tämä merkitsee sitä, että Sera ja Ponio saavat toisistaan paljon leikkiseuraa!

Olen muuten kai sanonut vain Facebookissa siitä, että kämppä on nykyään jakautunut kahteen leiriin - Team Leijonaan ja Team Tiikeriin. Sera on tosiaan opetettu esittämään leijonaa, ja mä ehdotin Mikolle, että Ponion voisi opettaa esittämään tiikeriä. Mikko oli sitä mieltä, että tähän kämppään ei tiikereitä tule, joten ennen pitkää  Mikko ja Sera muodostivat leijonatiimin ja mä ja Ponio muodostetaan tiikeritiimi :D Uhoamista on kuulunut molemmilta puolilta. Sosuke-Sera ja Ponio Pikkutassu eivät tätä ymmärrä, paitsi että Sera tietysti esittää mielihyvin leijonaa tietäessään, että palkkioksi tulee nakinpaloja.

Jaa. Saapa nähdä kumpi puoli voittaa ;) Aikaisemmin mä ja Sera ollaan pelattu mökillä futista, jossa on ollut sovelletut säännöt. Turnauksessa Sera voitti tyylikkäästi ja sai palkinnoksi juustoluun... Ehkä ensi kesänä saadaan kunnon joukkueet kasaan, tosin siitä vasta sekoilua tuleekin. Luulen, että joudutaan pelaamaan periaatteella 3 tai 4 joukkuetta kentällä ja kaikilla osapuolilla hieman eri säännöt siitä, mikä tarkoittaa maalia, jotta kaikilla on mahdollisuus voittaa :)