Alan vihdoinkin hoksata, miten nutturapuikot saa pysymään kunnolla paikoillaan. Mitään ohjeitahan ei tietysti lueta x)

Illaksi on tarkoitus väsätä kinkku-pastasalaatti, tosin helle on vienyt ruokahalun sen verran tehokkaasti, ettei mulle meinaa maistua mikään. No, ainakin sain tänään jopa syötyä lounaan, mikä on sinänsä jo aika hyvä.

Eilen sain yllättäen taas yhden idean DFA:han, oikeastaan vain pienen yksityiskohdan, mutta sekin on hyvä palapelin palanen ja auttaa mua siirtymään kohtauksesta A kohtaukseen B. Lueskelin Kausalassa ollessani lähes kaikki DFA-pätkät ja huomasin, että suurin osa on joko ok tai jopa tosi hyviä. Niinpä projekti varmaan jatkuu taas omalla painollaan, vaikka pitkän aikaa tuntui siltä, ettei siitä ehkä kuitenkaan tule valmista. Siinä samalla kirjoittelen kahta muutakin kirjaa ;)

Huomenna on tarkoitus toteuttaa rantapiknikki, ostin jo tarvikkeet ja enää puuttuu jotain makeaa, kenties omenoita tai jotain. Tekee mieli hedelmiä, tällaisilla lämpötiloilla ei paljon muuta viitsi syödäkään...

Hirvee hinku päästä Dubliniin, ja nyt menisin todennäköisesti yksin, koska pitäis päästä katsomaan joitain tarkkoja paikkoja kirjoittamista varten. Olen katsonut lentoja viimeksi tänään ja laittanut päiväksi vähän kaikkea ens viikon ja lokakuun väliltä, mutta mitään päätöksiä ei oikein voi tässä vaiheessa tehdä. Onpahan vaan sellainen tarve, että pitäis päästä matkustamaan. (Tosin Kanadan-matkaankaan ei enää montaa viikkoa ole!)