Tänään tuli Englannista tilaamani mekko, joka on kyllä melkoisen upea :) Just sellaista hienostunutta mutta silti rock-tyyliä, sopii etenkin juhlamekoksi, mutta mä aion kyllä pitää sitä muutenkin. Pitää laittaa kuva siitäkin, kunhan nyt saisin kameran lainaksi!

Olen alkanut todella koukuttua pelaamaan Howrsea. Jos päätätte liittyä, laittakaa rekisteröityessänne sponsorikohtaan nimi jessiina... En ole harrastanut ratsastusta viimeiseen 8 vuoteen, mutta ei se mitään, jotenkin tuo peli vaan sai mut silti innostumaan.

Sitten jotain ehkä hieeeman tärkeämpää kuin se, kuinka kulutan nykyään aikaa Howrsen parissa: sain tänään geologian luettua loppuun. Ajattelin pelata varman päälle, koska huomenna voi keskittyminen olla aika surkeeta, kun on enää yksi yö Ponion tuloon. Vietän siis kaksi vapaapäivää ja yritän alkaa lauantaina kerrata.

Mielessä on alkanut poltella se, että hankkisin toisenkin tatuoinnin tuon niskassa olevan 88:n lisäksi. Tiedän jo suurin piirtein mitä ottaisin, mutta en vielä ole lainkaan varma siitä, onko se kovin järkevää. Lisäksi tällä hetkellä ei ainakaan ole rahaa siihen, eli ehkä ensin voisi yrittää alkaa tienata jostain rahaa ja miettiä sitten uudelleen :) Mutta jos onnistuisin löytämään jostain tosi sopivan suden kuvan, sitä voisi harkitakin sen puol vuotta ja sitten katsoa, josko sen menisi ottamaan.

Susi siis kahden elämääni muuttaneen veljeksen kunniaksi.

Huomasin tänään myös yhden pienen mutta sitäkin iloisemman yksityiskohdan: hiukseni ovat nyt niin pitkät, että saan ne suht helposti valkkinutturalle! Taas yksi uusi mahdollinen kampaus. Viime viikolla sain Joe Blascon Cherry-huulipunan, joka on kyllä niin kaunis sävy, ettei vastaavaa ole olemassakaan. Sopii tosi hyvin uuden mekon kanssa.

Osinkoja on taas tullut aika mukavasti, en nyt aio käyttää niitä mihinkään turhaan vaan säästellä niitä. Kyllä niillä maksetaan jo kevyesti Ponion rokotukset ja koirakoulut.

Eilen ostimme K-Raudasta 9,90€ maksaneen kompostikehikon, josta kehitimme hyvän koira-aidan, jolla Ponion saa tarvittaessa suljettua keittiöön niin, ettei se pääse yksinollessaan tuhoamaan johtoja tms. Kävelimme Mikon ja Seran kanssa sitä ostamaan, oli tosi lämmintä ja olimme jotenkin vielä varautuneet paljon pidempään kävelyyn. Sitten paljastuikin, ettei meiltä ole juurikaan matkaa suurin kauppoihin kuten K-Rauta, Budget Sport, Konebox, Bauhaus, Isku, Sony Center jne. Täydellinen paikka asua :)

Sera tuntui koko menomatkan ajan tietävän tarkkaan minne oli menossa, koska halusi kiskoa kuin härkä vaikkei ollut koskaan ollut sillä suunnalla. Oli ihan samanlaista kuin silloin, kun ollaan menossa mummille ja ukille ja Sera tietää saavansa pian herkkuja...