...joka onneksi paranee pian :)

Yhdeksän yötä Ponion tuloon! Paljon muita ajatuksia ei päähän enää mahdukaan, tosin ei ole tarviskaan... Paljon mukavampaa ajatella vain sitä, että kohta kotona on pieni karvapallo vähän isomman karvapallon lisäksi ;)

Eilen sain kuin sainkin luettua taas geologiaa, vaikka yhden välipäivän jälkeen ja pentukuumeen oireiden pahennuttua keskittyminen uhkasi olla aika heikkoa. Vielä pitäisi loput 40 sivua kahlata läpi, ja voin vannoa, että vaikka määrä kuulostaa äärimmäisen pieneltä, se ei pentukuumeen takia todellakaan ole sitä. Ja mä kun en todellakaan kuulu niihin, jotka lukevat 60-100 sivua päivässä ja väittävät sisäistäneensä kaiken, kirjoitan sen sijaan kaiken omiksi muistiinpanoiksi ja alan sitten vielä opiskella niistä.

Osinkoja on tosissaan alkanut tulla kiitettävään malliin, joten tilasin itselleni Englannista tosi kauniin mekon. Löysin uuden kaupan, ja jos palvelu toimii hyvin ja tuote on hyvä, tilaan varmaan uudelleenkin. Ainakin vaatteet ovat tosi kauniita ja just mun tyyliäni! Turha kai sanoakaan, että teemana on rock ;)

Noh, kai pitäis taas alkaa lukea, tänään on taas kokonaan uusi aihe tai kenties useampiakin. Onneksi lounaaksi on tähteet eilisestä isojen poikien pannarista!