Olen huomannut viettäväni nykyään vähän liikaakin aikaa istuen sohvalla tietokone sylissä ja valtava teekuppi jalkojen juuressa. Tuosta se otsikkokin - kun sitten nostan sitä valtavaa teekuppiani juodakseni siitä, päädyn jotenkin aina istumaan niin outoon asentoon, että alan kohta varmaan muistuttaa Death Noten L:ää... Toivottavasti en kuitenkaan ala näyttää IHAN niin friikiltä ;) (Tuosta animesta muuten mainittakoon, että katsoin sitä ekat 10 jaksoa, sitten kyllästyin, luin vähän juonipaljastuksia ja katsoin viimeisen jakson ja välistä jotain merkittävimpiä kohtauksia. Se kääntyi vaan niin uskomattoman tylsäksi... Eli sitä kaameampaa olisi muuttua toiseksi päähenkilöksi ;D)

Tänään on tarkoitus mennä Mikon kanssa ulos syömään ja sen jälkeen leffaan katsomaan Liisa ihmemaassa. Olen jo monen vuoden ajan tykännyt katsella Burtonin leffat aina melkein saman tien kun ne tulevat, eikä tämäkään ole poikkeus. Tim Burton on ehkä yksi lemppareistani!

Annoin tänä aamuna Seralle vähän varvashierontaa, ja se olisi tapansa mukaan lojunut selällään vaikka koko päivän, kun kerran sai niin paljon huomiota... Olen hieronut Seraa siitä lähtien kun se tuli mulle, ja Ponion kanssa aion harrastaa samaa. Toivottavasti voin joskus oikeasti opetella hieromaan koiria ja ehkä tehdä siitä pienen sivuammatin itselleni, se on nimittäin tosi mukavaa puuhaa, kun näkee, että koira oikeasti rentoutuu siinä.

Tänään tuli Viljandin ystävien jäsenmaksulomake ja sen mukana muistutus ensi kesän festareista... Tällä kertaa joudun jättämään ne väliin, Ponioon kun menevät kaikki rahat ja lisäksi on mahdoton ajatuskin, että malttaisin jättää sellaisen pikku "maijan" neljäksi päiväksi. Haluan seurata sen jokaista päivää :) Välillä vähän harmittaa ettei festareille pääse, koska tähän asti ne ovat olleet minulle yksi vuoden kohokohdista, mutta onneksi taikasana "Ponio" muuttaa mielen saman tien x)

Tässä voi jo vähitellen alkaa hankkia Poniolle pentupantaa ja -hihnaa, pelastusliivejä kans pitäis varmaan katella ja iskeä heti kun sopivat löytyy, peti vois olla hyvä... (Toivottavasti muuten Ponio ei syö Seran petiä, koska Seralla oli alkuun kasvattajilta mukaan saatu pahvilaatikkopeti, jossa oli filttejä pohjalla, ja muutaman viikon kuluttua hampaiden alkaessa vaihtua Sera silppusi koko laatikon hyvin pieneksi silpuksi...)

TOP 10 Asiat joita odotan tältä keväältä

1. Ponio!

2. Keväisemmät vaatteet, kampaukset, meikit jne. tyylijutut

3. Se, että voi taas ajaa autoa rennoin mielin (ajan tosi mielelläni, mutta talvella olen vielä vähän arka ratissa)

4. Geologian harjoittelu! Päivä päivältä rakastan sitä alaa yhä enemmän. Jos voin jonakin päivänä osaltani auttaa selvittämään esimerkiksi sitä, miten elämä on syntynyt maapallolle, tiedän, että olen taatusti oikeassa paikassa.

5. Tutustuminen Espoon keskuspuistoon ja muihin ulkoiluympäristöihin! Kunhan lumet sulaa, pääsee näkemään, mitä kaikkea täällä lähiseudulla oikeastaan onkaan.

6. Veneen puunaaminen eli kesäkuntoon laitto ja tietenkin tuonti Helsinkiin! Jokavuotinen kohokohta :)

7. Vappupiknikki, jolle otamme mukaan herkkuja koko perheelle (eli jotain oikein hyvää myös karvaisemmille jäsenille)

8. Erilaiset käsityöt & askartelu (olen huomannut, että lukemisen vastapainoksi tarvitsee jotakin pientä kivaa, jota voi tehdä käsillään - esimerkiksi koiranlelujen virkkaamista)

9. Kevätreissut maalle (viihdyn kotona loistavasti, mutta maalla on aina vielä rennompaa, ja siellä koira(t)kin saa juosta vapaana)

10. Uusi musiikki (tulipa nyt oudosti sanottua, mutta olen päättänyt, että ostan itselleni yhden tietyn levyn palkinnoksi siitä, että saan luettua suurimman osan pääsykoematskusta ennen Ponion tuloa... Ko. levyä voi sitten kuunnella vaikka matkalla hakemaan "maijaamme"!)

Lista ei itse asiassa ehkä ole mitenkään erityisessä järjestyksessä, tosin ykkönen on tietenkin THE Ykkönen.