Katsottiin eilen Mikon kanssa Blues Brothers, joka satuttiin löytämään Prismasta. Olen nähnyt leffan muistaakseni joskus syksyllä ja ajatellut jo kuukausia, että haluan sen myös omaksi, mutta oli ihan sattumaa että hyllyssä oli yks dvd kuudella eurolla :)

Se on oikeasti ihan helevetin hyvä leffa!

Ei sellaisia tehdä enää. Ei sellaisia leffoja, ei sellaista musiikkia. Ei sellaista värikkyyttä ja huumoria ja harvinaisen yliampuvia takaa-ajokohtauksia, jotka olisivat silti hauskoja. Ei ole enää kaikkia niitä suuria tähtiä, jotka tuossakin esiintyivät.

Onneksi on Blues Brothers!

Näin sen leffan tosiaan syksyllä ekaa kertaa, ja vieläkin se on hymyilyttänyt mua aina, kun olen muistanut sen. Paras leffa, jonka ikinä olen nähnyt, sellainen, jossa ei ole mitään siirappia ja joka saa oikeasti hyvälle tuulelle. Vakavat leffat ovat asia erikseen, sellaisia en tällä hetkellä välttämättä halua nähdäkään. Paljon mukavampaa katsella vanhoja hyväntuulisia kulttileffoja :)

Näin myös aamulla just ennen heräämistäni unta siitä, että Ponio oli jo meillä. Se ei tosin siinä unessa ollut kolmivärinen vaan valkoruskea, ja ruskea oli sellaista vaalean kinuskin sävyä. Muistan vielä sen, kuinka siinä unessa en laskenut sitä sylistäni minnekään, koska se oli niin pieni ja suloinen ja pörröinen, ja iloitsin siitä, ettei enää tarvitse odottaa yhtään yötä. Ja sitten tietenkin heräsin pettymykseen, koska vielä pitää jaksaa odottaa ensi perjantaihin... Pieni aika verrattuna siihen, mitä ollaan jo odotettu (odotus alkoi jo interraililla syksyllä), mutta toisaalta jokainen päivä tuntuu edellistä pidemmältä...

Ei ehkä olisi pitänyt viimeiseksi illalla selailla sivuja, joilla oli ihmisten ottamia kuvia perhospennuistaan ;)

Vapuksi on tiedossa paljon kivoja suunnitelmia! Siitä tulee kyllä ihan loistavaa :) Toivottavasti ilmatkin on hyvät, että pääsee perhepiknikille. Eilen ostin näppärän termospullon, johon voi kätevästi laittaa vaikka vihreää teetä ja napata mukaan. En sitten tiedä, päädytäänkö vielä ostamaan ruokatermoskin jossain vaiheessa, jos on hyvä rahatilanne ja käyttöä löytyy. Siihen olisi kyllä tosi mukavaa laittaa jotain sapuskaa ja lähteä sitten metsään samoilemaan.

Eilen sain kirjoitettua yhden tärkeän kohtauksen DFA:han, sitä pitää vielä kyllä hioa, mutta sain vihdoin tehtyä ehkä yhden vaikeimmista kohdista.

Mutta nyt on aika juoda Darjeeling-tee loppuun, kuunnella vielä ehkä kertaalleen toinen "Ponio-biisi" Isprinsesse ja alkaa sitten lukea geologiaa.