...Ponion tuloon. Odottelen jo, milloin kasvattajalta tulee uusia kuvia!

En tiedä, mikä ruoanlaittoinnostus muhun tänään iski, mutta yhtäkkiä päätin, että haluan laittaa lähitulevaisuudessa ainakin seuraavia ruokia:

- kanakastike (siis oikein sellainen kermainen ja ylellinen) riisin kanssa

- lihapullat (alusta asti itse tehdyt, sellaiset kuin mummi tekee) ja perunamuusi

- lasagne (sekä normaali että pinaatti-fetaversio)

- lihamakaronilaatikko (jollain jännällä makaronilla)

- lihapasteijat

Lisäksi tekee mieli leipoa pullaa ja tehdä suklaakeksejä, ehkä piimäkakkukin. Pitänee vain alkaa tehdä, samalla tulee kätevästi harjoiteltua.

Tänään sain vihdoin hankituksi ison paketillisen hiuspinnejä, jotta voin alkaa testailla, minkälaisia kampauksia osaisin tämänmittaisiin hiuksiin tehdä. Vihdoin voi alkaa miettiä kaikkien kevätvaatteiden käyttämistä ja sitä, että voi meikata vähän värikkäämmin ilman, että pakkelit silti menee liian räikeiksi.

Mikon kanssa ollaan pelattu Dominionia joka ilta, ja nyt vaan koko ajan odottelen tilaisuutta, milloin saadaan jostain lisäpelaajia niin, että peli muuttuu vähän aggressiivisemmaksi. Kun on vaan 2 pelaajaa, on aika helppoa vaan häiriöttä keskittyä käyttämään omaa taktiikkaansa niin, että pisteet nousee tosi korkeiksi. Sen sijaan esimerkiksi 4 pelaajalla hienoja taktiikoita joutuu soveltamaan, jottei toiset ala häiriköidä kaiken maailman kiduttajilla ja tihulaisilla.

Nyt kehittelen yhtä novelliani, jonka haluaisin saada valmiiksi niin, että se olisi kirjoituskurssin lopputyö. Lisäksi olen miettinyt paljon DFA:ta (varmaan kirjoittelen sitä vielä tänään) ja olen jopa saanut uuden idiksen, joka on mulle todella epätavallinen, koska sen kirjaan maailma olisi aika apokalyptinen. Saa nyt kuitenkin nähdä, miten tuo ajatus lähtee kehittymään.