Olen pelannut viime päivinä Pixel Popia niin, että musiikki soi päässäni nytkin :D Olin siis useamman päivän Kausalassa, jossa ensin pelasin pelin lähes loppuun asti Mikon ja Veikan kanssa, ja kotiin tultuani aloin uudelleen pelata peliä läpi, tällä kertaa itsekseni.

En ole viime aikoina muutenkaan kirjoitellut paljon, koska jotenkin vain tuntuu, että juuri nyt elämässäni ei tapahdu mitään sellaista, mistä haluaisin kirjoittaa julkisesti blogiin. Ponio oli eilen toisella koirakoulukerrallaan ja seisoi oikein nätisti, juokseminen vain tuotti hankaluuksia, koska muut paikalla olevat koirat pelottivat.

Tänään kävimme ostamassa K-Raudasta orvokkiamppelin, joka muutti kotimme heti ulkoa katsottunakin asutumman näköiseksi. Sen jälkeen tuli pelattua taas Howrsea, johon uppoaa tällä hetkellä ehkä vähän turhankin paljon aikaa. Toisaalta oli ihan hauskaa pelata palkinnoksi siitä, että oli saanut hyvin kerratuksi geologiaa. Enää alle viikko siihen, että saa pääsykokeet hoidettua pois alta! Sen jälkeen voi taas ottaa rennosti ja antaa kokeiden arvostelijoiden hoitaa loput, homma kun ei enää ole minun käsissäni :)

Olen alkanut ajatella, että ehkä en sittenkään ilmoita Poniota elokuun erikoisnäyttelyyn. Tulee liian kiire hankkia kokemusta mätsäreistä, ja lisäksi paikka on aika hankala, vaikkei olekaan kuin noin 50-60 km Kausalasta. On ehkä parempi harjoitella esiintymistä ensin kunnolla ja mennä vasta sitten viralliseen näyttelyyn. Tosin onhan tässä vielä pari kuukautta viimeiseen ilmoittautumispäivään :) Mätsäreihin kuitenkin olisi tarkoitus mennä ehkä jo heinäkuun loppupuolella, kun rokotusasiat on hoidettu. Maanantaina Ponio sai ekat rokotuksensa ja oli eläinlääkärillä niin reipas, että sai sielläkin kehuja siitä, kuinka hyvin käyttäytyi. Ah tätä omistajan ylpeyttä :)

Tänään voisi taas olla aika tehdä joku ihana kasvonaamio itse.