Ponio on kasvanut hurjasti. Siis oikeasti... Enää se ei näytä pieneltä pullealta possulta, vaan on isokorvainen ja hoikempi, varsin pupunnäköinen. Kohta se ei enää mahdu ryömimään sohvan alle, nyt alkaa jo tehdä tiukkaa. Se on myös oppinut paljon eikä enää pure samalla tavalla kuin meille tullessaan... Eli vanhaan palataan vasta kun hampaat vaihtuu ;)

Geologian lukeminenkin etenee tauon jälkeen taas ihan hyvin, kertaaminen on jo aika pitkällä ja luulen, että kolme viikkoa on just riittävästi siihen, että saan kaiken niin hyvin muistiin kuin mulle nyt on mahdollista. Loppu riippuu sitten tuurista.

Kesälle on tiedossa taas yksi kirjoitushaaste, tällä kertaa hyvin pieni, ja sen voi toteuttaa novellina, sarjakuvana, runona, mikä nyt sitten mieleen sattuu juolahtamaan. Haasteeseen toivottavasti osallistuu myös veljeni. Kesällä ajattelin myös kirjoittaa uusiksi yhtä kirjaani, jonka olen kirjoittanut lähes kokonaan, mutta jossa lähinnä vain päähenkilöt ja idea ovat hyviä. Juoni ja sivuhenkilöt pitää osittain vaihtaa, säästän vain yksittäisiä kohtauksia. Löysin netistä paljon hyödyllisiä sivustoja, jotka toivat uutta inspiraatiota ja varmuutta, ja nyt tekee taas mieli kirjoittaa.

Eilen oltiin porukalla veneellä laittamassa sitä kuntoon kesää varten, ja työt edistyivät aika hyvin. Yksi haaveri oli talven aikana käynyt, mutta asia saadaan varmaan aika nopeasti kuntoon. Nyt Jane kiiltää taas kauniisti ja lika on tiessään.

Nyt varmaan yritän alkaa etsiä lisää sarjiksia joita voisin lukea netissä. Taas tällaista rakentavaa puuhaa ;)