Niin mihin?

Uuden elämän alkuun!!

Nyt on uuden maanantain alku, ja ens maanantaista alkaa mun ja Mikon vuokrasopimus Hoasilla :) Saatiin just torstaina kämppä varattua, ja nyt on meneillään henkinen valmistautuminen muuttoon. Aion kirjoittaa tätä blogia ja kertoilla tänne kuulumisia, jotta kaverit ei tipu ihan kärryiltä, kun mulla ei ehkä ihan heti ole paljoa rahaa kännykässä puhumiseen (pienet paineet opiskelupaikan saamiseen, rahaa kun ei periaatteessa tule mistään ennen syyskuun opintotukea).

Surkuhupaisaa sinänsä, mutta mua ei stressaa pahemmin mikään muu kuin se, että saan jostain lääkkeeni vaikka kaupunki vaihtuu. Niin joo ja tietysti olisi kiva saada joku paikka Kivelän tilalle, jotta en ihan hulluksi tule. Kaikki muu kuuluu tällä hetkellä kategoriaan "eiköhän tästä selvitä", joten toisaalta ei ole liikaa huolenaiheita.

Tulin muuten just tossa illalla Kausalasta, jossa meillä oli kunnolla vaikeuksia saada auto lähtemään käyntiin -20 asteessa. Jostain syystä se aina iskän paikallaollessa käynnistyy ongelmitta kovassakin pakkasessa, mutta tällä kertaa tarvittiin toista autoa ja käynnistyskaapeleita, koska akku oli jotenkin mystisesti tyhjentynyt. No, reissu oli joka tapauksessa tosi kiva ja oli hauskaa olla Kausalassa vaihteeks kunnon nuorisoporukalla :)