Jep jep, tänään tulee puoltoista vuotta seurustelua täyteen Mikon kanssa :) Oltiin Subissa syömässä ennen kuin Mikko lähti töihin, ja illaksi teen sushia + jääkaapissa on eilen tekemääni lasagnea vielä vaikka kuinka. Ihanat herkut siis!

Olen pitkästä aikaa taas Espoossa, eli jos joku ihmettelee missä olen viime aikoina ollut, niin tämä tyttö on ollut pistämässä Kausalaa sekaisin ;) Matkaliput Kanadaan on nyt varattu, eli aikataulu on varmistunut! On vieläpä ihan mahdollista, että pääsen tänä kesänä näkemään mm. Niagaran putoukset. Kaikkein hauskinta on, että silloin kun ollaan Torontossa niin Green Day esiintyy siellä, nyt harkitsen et pitäiskö yrittää saada liput siihenkin konserttiin, vaikka just näin sen Helsingissä :D

Viime aikoina olen tehnyt jonkin verran taustatyötä yhtä tulevaa kirjaprojektiani varten. Aloin suunnitella sitä jo viime kesänä ja tein aika paljon pohjatutkimusta, mutta tarvitsen vielä lisää infoa viktoriaanisesta ajasta ennen kuin voin alkaa kirjoittaa. Muuten olen kirjoittanut Sidekick Sanctuarya eli kesäprojektiani, jota taitaa tällä hetkellä olla 8-9 lukua (mm. ensimmäinen ja viimeinen, eli välissä on aika paljon aukkoja jotka tarvitsevat lukuja). Olen yrittänyt pitää kirjoittamisen rentona ja mukavana ajanvietteenä, enkä itse asiassa mene ensi syksynä ollenkaan millekään kirjoituskurssille, vaan kulutan aikaani ennemmin käsityökursseihin. Jotenkin vaan ei sen kirjoituskurssin porukka nyt yhtään houkuttele, ja on kuitenkin aika todennäköistä, että samat naamat sinne syksyllä ilmestyy :P

Muutama päivä sitten pääsin näkemään Lahdessa sen talon, jossa asuin 4-vuotiaaksi asti. Olen nähnyt sen viimeksi suunnilleen 12-vuotiaana, ja muistin talon ulkonäön oikein mutta sijainnin täysin väärin. Nähtiin vanha naapurikin, joka edelleen asuu samassa paikassa :) Tuli samalla melkoinen ikävä Lahteen, vaikka viihdynkin Olarissa loistavasti. Lahti kuitenkin on vaan mulle se kaikkein tärkein kaupunki Suomessa, sanoo kuka tahansa mitä tahansa. (Kausala on sitten kylistä tärkein.)

Niille kavereille, jotka viime syksynä saivat kutsun naamiaisiin: olemme aikeissa järjestää uudet naamiaiset joskus syksyllä, ehkä syyskuussa, joten jos satutte lukemaan tämän, saatte jo näin hyvissä ajoin tiedon ja voitte miettiä pukuanne. Allekirjoittanut aikoo tehdä omansa itse! Ja tuttuun tapaan myös koirat saavat jonkin sortin puvut.