Ajattelinpa tässä vaihteeksi listata joitain sellaisia piirteitä, joita vihaan ihmisissä.

1. Ihmiset, jotka eivät tule syömään heti kun ruoka on katettu. Okei, ymmärrän kyllä, jos syy on joku tosi erityinen, mutta silloinkin oletan, että reilusti alle 10 minuutissa ruoan valmistumisesta ihminen on pöydässä. Mikon kanssa ollaan täydessä yhteisymmärryksessä siitä, että mulle on tosi tärkeää, että jos olen laittanut vaivalla ruokaa, ei ole kiva jos toinen vaan vastaa "joo joo, mä tulen kohta" - ja viipyy sen jälkeen puol tuntia jossain teillä tietymättömillä. Ihmiset, jotka eivät arvosta mun vaivannäköäni sen vertaa, että kunnioittavat mun pöytäänkutsuani, saavat seuraavalla kerralla syödä jossain muualla itselaittamaansa ruokaa, mä en toista kertaa ystävälliseksi ryhdy. (Tämä tuli mieleeni yhdestä netistä lukemastani jutusta, en ole siis joutunut viime aikoina pettymään kehenkään.)

2. Rumat ihmiset, jotka sönköttävät jotain siitä, kuinka kelpuuttaisivat seurustelukumppanikseen vain todella hyvännäköisen ihmisen ja haukkuvat suurinta osaa vastaantulijoista rumiksi. Olisiko aika katsoa peiliin? Tätä piirrettä näyttää esiintyvän yleisemmin miehissä, mutta en sitten tiedä, kuinka moni nainenkin harrastaa samaa.

3. Ihmiset, joilla on pakonomainen tarve dokata ja bilettää joka viikonloppu. Onko jollain oikeasti niin köyhä elämä, että vain kännissä on kivaa? Välillä on tietysti kiva juoda (ja olla kännissä), en todellakaan ole mikään absolutisti, mutta siinä vaiheessa, kun mistään viikonlopusta ei edes ole kunnon muistikuvaa ja sitä sitten retostellaan kaikille, allekirjoittanut hakkaa päätään seinään ettei menisi ja kuristaisi taas yhtä älyltään vajaata luuseria pois tästä maailmasta.

4. Ihmiset, jotka kiroilevat koko ajan. Puhetapako? Jos on, niin kuulostaa kyllä harvinaisen teinimäiseltä. En jaksa kuunnella/uskoa ketään, jonka jokaisessa lauseessa tuntuu vilisevän kirosanoja.

5. Ihmiset, jotka eivät osaa syödä suu kiinni. Onko se niin vaikeaa? On mun mielestä vaan hauskaa, jos joku meinaa vahingossa puhua suu täynnä ruokaa koska on niin innoissaan jostain (sorrun siihen itsekin välillä), mutta nyt tarkoitan niitä henkilöitä, jotka eivät vielä aikuisenakaan tajua syödä suu kiinni ja siististi.

6. Ihmisiä, jotka kyselevät typeriä. Milloin te menette kihloihin? Aiotteko te mennä naimisiin? Kuinka monta lasta aiotte hankkia? Oi, niille tulee varmaan kauniit kiharat hiukset! Miksi te toisen koiran hankitte? Onko sinulla anoreksia? Onko sinulla bulimia? Oletko raskaana? Oletteko te riidelleet? Helppo arvata, että näitä kysymyksiä esittävät... sukulaiset. Ja kiitos vain, en vastaa niihin kysymyksiin edes ystäville, puhumattakaan sukulaisille.

7. Pyntätyt naiset, jotka luulevat olevansa muita parempia. Huvittaa nähdä sellaisia kolmikymppisiä pissiksiä kaupungilla, olisipa kiva nähdä, kuinka ne selviäisivät ampumaradalla... Tai vielä hauskempaa, Atlantilla klo 3 yöllä pilkkopimeässä ja kylmässä, kun takana on 3 tunnin yöunet ja olo on vähän heikko. Tai ehkä intissä? Tällaiset naiset menevät itse asiassa samaan luokkaan kuin kohdan 3 henkilöt, toisin sanoen Luusereihin. Isolla L:llä :P

8. Naisia, jotka käyttävät miestä tms. kuvatessaan sanaa "nam". Esim. netissä kuvan vieressä teksti: "Mun mies... nam." Tunnenpa useitakin tällaisia henkilöitä, ja päätellen siitä, että heillä ei kenelläkään taida olla kaikki muumit laaksossa, muutkin samaa sanaa käyttävät taitavat olla vähän samaa luokkaa. Pississana?

Yhteenvedoksi voisi siis sanoa sen, että vihaan pissiksiä, poissaolevia, dokaajia, bilettäjiä, lapsellisia, kaikkitietäviä, sukulaisia, kiroilijoita, yli-itsevarmoja ja aika monen muunkin laisia ihmisiä. Melkein kaikkia ^____^ Onneksi mulla on joukko ystäviä ja kavereita, poikaystävä joka on mulle tärkein asia maailmassa, hyvä perhe ja muutenkin joukko ihmisiä, joiden kanssa oikeasti haluan olla tekemisissä. Muut ihmiset sitten vaan suodatan pois... Ja jos ne tulevat häiritsemään mun tilaani, soitan poliisit perään :P