...huomenna tulee varasuunnitelmieni tulokset ja ylihuomenna paljastuu, pääsenkö lukemaan geologiaa. Jännittää, ei malttaisi enää odottaa!

Olin äsken penskan kanssa eläinlääkärillä hankkimassa rokotuksiin tehosteet. Ponio oli mielettömän kiltti & reipas ja sai taas paljon kehuja osakseen! Sattumalta paikalla oli myös pelkkiä pentuja silloin kun mentiin sinne, ja eläinlääkäritkin sanoivat että siellä on varsinainen pentukokoontuminen ;) Kun rokotukset oli hoidettu, ostin kotiinviemisiksi vielä kaksi isoa, siilinmuotoista puruluuta. Olen ostanut samanmerkkisiä aiemminkin ja huomannut, että koirat tosiaan pitävät niistä, ja niin kävi nytkin - tuossa mun vieressä nyt niitä siilejä narskutellaan ihan onnellisina :)

Yllätys oli suuri, kun lauantaina Ponio ekaa kertaa hyppäsi itse sohvalle. Nyt se viettää sohvalla jo paljon aikaa ja osaa tuoda isompiakin lelujaan mukana. Hyppytaidot yhdistettynä tuhoamisvimmaan on aika huono juttu, ei voi enää sohvallekaan laittaa mitään tavaroita/olettaa, että saa istua rauhassa katsomassa telkkaria. Ja eläinlääkäri vielä sanoi, että tuo karvapallo alkaa vaihtaa hampaitaan muutaman viikon sisällä... Saapa nähdä, millaista siitä ajasta tulee ;)

Ei tässä tosiaan nyt oikein osaa keskittyä mihinkään, hermostuttaa niin paljon se, minne sitä päätyy opiskelemaan vai pääseekö minnekään. Peukut ja varpaat on pystyssä ja ristissä ja melkein solmussakin, niin paljon mä toivon, että pääsen geologiaan!