Tänään nousin aikaisin ylös ja kävin taas lääkärissä yhdessä haastattelussa, jonka seurauksena mut otetaan erääseen ryhmään, jossa mä olen kuulemma hyvä esimerkki siitä, kuinka hyvin ihminen voi pärjätä tällaisten juttujen kanssa :) Piristi mieltä kummasti aloittaa päivä sellaisella. Ja itse asiassa en tiedä, haluaisinko edes olla "normaali", pidän itsestäni sellaisena kuin nyt olen. Mieliala on eiliseen verrattuna loistava (melekosta hyppimistä taas).

Olen saanut Sidekick Sanctuaryn henkilöitä ja tarinaa huimasti syvennettyä, nyt alkaa jo kehittyä oikeasti hienoja pohjavireitä tarinalle. Kaikki ei ole ollenkaan niin yksiselitteistä kuin miltä näyttää :) Pitää myös alkaa tutkia, mistä saisin pohjamateriaalia marraskuun Nanoa varten. Pitänee alkaa tutkia kaikkia kammottavimpia juorusivustoja netistä, mutta toivottavasti haluamistani aiheista löytyy myös kirjoja, siis jotain ihan tutkittua materiaalia. Tarvitsen siis tietoa mm. paparazzeista.

En tiedä olenko jo kirjoittanut tästä aiheesta, mutta olen nyt reilun puoden vuoden ajan päässyt vertailemaan eroja bussimatkustajien käytöksessä Helsingissä ja Espoossa. Havaintoni ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, että stadilaiset ovat huonokäytöksisiä idiootteja (ja kyllä, olen asunut 17 vuotta Helsingin keskustassa enkä todellakaan ole siitä kovin ylpeä). Bussiin tullessa espoolaiset tervehtivät kuskia, helsinkiläiset eivät. Bussista poistuessa Espoossa usein kiitetään kuskia, helsinkiläiset vain lähtevät ulos sanomatta sanaakaan. Joo-o, tokihan on ihan liian vaikeaa sanoa yhteensä kaksi sanaa ja ehkä jopa väläyttää kuskille hymy samalla kun astuu bussiin. Joskus en itsekään muista kiittää, mutta tervehtiä muistan joka kerta. Kuuluu kyllä alkeellisimpiin käytöstapoihin tuo.

Voisin kohta kirjoittaa kirjan siitä, mitä kaikkia asioita inhoan Helsingissä ja mitkä ovat Espoossa paremmin. Jos joku on täsmälleen toista mieltä kanssani siitä, kumpi noista on parempi, niin se sopii. Jokaisella on makunsa. Mä en kuitenkaan ihan heti halua mennä Helsinkiin edes muutamaksi tunniksi, inhoan siellä käymistä. Ensi viikosta lähtien menen tosin lähes joka päivä Kumpulaan, mutta onneksi viikonloppuisin voin pysytellä turvallisesti kaupunginrajojen ulkopuolella :P

Ensi viikolla alkaa myös kuntonyrkkeily ja keskivartalotreeni. Tietenkin sen lisäksi on myös zumbaa, joka on kyllä hauskinta ikinä <3