Kaikki alkaa olla kunnossa - check, check, check, check - ja matkakuume sen kuin pahenee. Just vaihdoin puhelinnumeroita sikäläisen frendin kanssa ja sovin, että se torstaina hakee mut hotellilta :) Lisäksi sain iskältä muutamia hyviä vinkkejä siihen, miten selviän helpoimmalla keskiviikon lentojen kanssa. Lompakko on täynnä puntia (Heathrow'n vaihtoaikaa varten) ja Kanadan dollareita ja alkaa olla vaikea edes syödä mitään, tekis koko ajan mieli vaan lähteä jo lentokentälle istumaan ja odottamaan lennon lähtöä. Onneks keskiviikkona on aikainen lähtö, en kuitenkaan osais nukkua pitkään!

Kaikesta huolimatta päällä on myös melkoinen inspiraatio. Olen ajan kuluksi työstänyt monia uusia lauseita päässäni saadakseni ne hiottua lopulliseen muotoonsa. Kenties Kanadan-reissusta myös tarttuu mukaan tuoreita ideoita.

Huomenna koirat lähtee jo Mikon porukoille, joten vietän huomisillan kokonaan yksin. Ajattelin huomenna illalla käydä kävelemässä kunnon lenkin, vaikkei koiria tarvitsekaan ulkoiluttaa, ja vähän kelailla päässäni tulevaa puoltatoista viikkoa. Tekee hyvää vähän pysähtyä suunnittelemaan ja ideoimaan niin, että tietää sitten perillä missä on ja osaa ottaa ilon irti joka hetkestä.

Viikon päästä tähän aikaan olen jo pikku hiljaa siirtymässä Montrealista Torontoon.

Ja kahden viikon päästä alkaa zumba. Ei malttais odottaa sitäkään, se vaikuttaa niin hauskalta! Pitää vaan hankkia vaatteet ja kengät sitä ennen.

Vielä yksi kiva huomio ennen kuin lopetan ja lähden ulkoiluttamaan dog-sut: uusi järkevä ruokavalioni ja liikunnan lisääminen ovat jo saaneet aikaan sen, että olo on mukavampi, ruokahalu pienempi ja tuntuu siltä, että vaatteet mahtuvat päälle paremmin :) Eniten kaikessa kiinnostaa liikunnan lisääminen, haluan syödä edelleen kaikkea vähän epäterveellistäkin (pienissä määrissä tosin) ja kompensoida sitä sitten sillä, että liikun enemmän. Ens kesäksi aion ehdottomasti hankkiutua kunnon rantakuntoon, ja jos vaan polvet kestäis sen että aloitan kunnolla lenkkeilyn, voisin ajatella jotain juoksutapahtumaakin sitten keväällä/kesällä. Tosin polvet ei todella välttämättä siitä tykkää, eli en voi vielä asettaa itselleni varsinaista tavoitetta.

Stereo Loven tahdissa hei hei!