Olen taas suunnilleen aikataulussa lukemisen suhteen, pitää lukea vähän yli normaalin päivämäärän muutamana päivänä tai yhtenä päivänä sitten reilusti enemmän, niin olen lukenut kaiken ennen kuin Ponio tulee. Ei ole toki missään sanottu, ettenkö saisi itseäni täsmälleena aikatauluun jo tänään.

Tänään on tullut taas pohdittua sitä, miten onneton tuuri mulla oli sen suhteen, että just kun löysin John Martynin ja aloin todella pitää siitä, se kuoli :/ Olisi ollut mahtavaa saada tilaisuus nähdä se livenä, mutta onneksi on sentään olemassa paljon levyjä. En tiedä, mikä Martynissa on niin mahtavaa, jotenkin se ei vain ole niin kuin muut. Yksi levy meillä jo on, lisää pitää kyllä hankkia heti, kun tulee sopiva tilaisuus. En pidä ihan kaikesta sen musiikista, mutta olen löytänyt paljon mahtavia biisejä jo nettiä tutkimalla.

Toissayönä näin jotain käsittämätöntä unta, jossa pakenin muutaman tyypin kanssa outoa punaviolettia merihirviötä (joka tosin paineli maallakin aika helponnäköisesti). Kaikkeen sekoittui mun geologiankirjat, sotahistoriakirja, Kaisaniemessä sijaitseva Varsapuisto ja pizzerian edulliset pizzat, viimeksi mainitut siinä vaiheessa, kun mentiin porukalla turvaan merihirviöltä yhteen pizzeriaan ja samalla syötiin. Tosin pizzojen piti olla 5 €, ja sitten kaikki olikin tosi kallista ja vaihtoehtoja oli vain 4, joista yksi oli... jee, merihirviöpizza 42 eurolla! Tilasin sitä, tosin en ikinä päässyt näkemään sitä ja muistan, että siinä unessakin se merihirviö oli niin ällön limainen, että teki mieli laatata. Joka tapauksessa unen lopussa paljastui, että tarkoituksena oli ehtiä koskettaa yhtä Lontoon Tekniikan museossa näkemääni tolppaa ennen kuin merihirviö saa meidät kiinni, ja mä ehdin pelastua, mutta just pari metriä ennen voittoa yks tyypeistä (joista en siis edes muista aikaisemmin mitään erityistä) huusi mulle: "Hei, Aeris kuoli!" Kun käännyin katsomaan, siinä oli FF7:n Elena, joka piteli kiinni Aerista, joka oli jotenkin onnistunut kuolemaan just viimeisillä sekunneilla :D

En näemmä vieläkään ole päässyt irti FF7-maailmasta x) Viime yönäkin näin muuten jotain ihmeellistä fantasiakirjatyyppistä unta, mutta muistan siitä sen verran lyhyen pätkän ja senkin aika huonosti, ettei sitä kannata edes yrittää selittää.

Nyt lakkasin kuuntelemasta John Martynia ja siirryin tranceen, toiseen lemppariini. Makuni on siinäkin aika rajattu, mutta onneksi mulla on kohtuullinen varasto erinomaista trancea, joten koskaan ei tule sitä ongelmaa, ettei riittäisi kuunneltavaa :) Syystä tuntemattomasta keväisin on tosi mukavaa kuunnella vaikka just trancea, kun taas kesällä kuuntelen sitä harvemmin ja syksyllä en ollenkaan.

Tänään ruokalistalla on jauhelihaspagetti, meillä on italiasta tuotua spagettia, joka on tosi hyvää, ja osaan tehdä aika hyvää kastiketta :)