Poniosta oli taas tullut uusia kuvia! Yksi kuvista oli oikein naamakuva, ja kuten kuvatekstissäkin mainittiin, korvat ovat nyt kokonaan pystyssä. Pikku paplari siis todellakin :) <3

Eilen saimme ex tempore-vieraiksi Ennin ja Marcuksen, joiden kanssa otimme erän Dominionia (jonka allekirjoittanut tietenkin voitti taas, tosin nyt oli kyllä tosi täpärällä!). Tosi mukavaa saada vieraita tänne :) Lisäksi eilen siivosimme aika hyvin, jonkinlaista "pentusiivousta" tuli tehtyä, tosin makuuhuone vaatii vielä kunnon järjestelyä. Nyt täällä on kuitenkin tosi paljon siistimpää kuin vielä eilen aamulla.

Olen saanut kirjoitettua DFA:n alkua niin paljon, että mulla alkaa olla lopputyö kasassa. Enää yks mielenkiintoinen tapahtuma, sitten puhtaaksikirjoitus ja lopuks riviväli suuremmaks, niin se on siinä. Tosi hyvä saada palautetta just tosta aloituksesta, koska se on kuitenkin niin tärkeä itse kirjan kannalta. En tosin ehdi hioa sitä ihan mieleisekseni, mut sille ei nyt voi mitään, se varmaan saa lopullisen muotonsa vasta sitten, kun lähes koko kirja on valmis.

Nyt pohdin sitä, miten tähän asuntoon saisi jotenkin järkevästi sijoitettua nukketalon, jotta voisin alkaa sisustaa sitä siiliperheen asunnoksi. Olisin kyllä tosi innostunut aiheesta, mutta en oikein tiedä, onko meillä sopivaa paikkaa niin isolle nukketalolle kuin tämä kyseessä oleva.

Kohta menen lukemaan muutaman sivun maaperägeologiaa, mutta ensin pitää vielä "vähän" katella Ponion kuvia ja kuunnella hyvää musiikkia ;)