Jännää miten geologia/maantiede sopii kaikkeen. Puhuttiin Mikon kanssa siitä, et aina jos lukee yhtenä päivänä tosi paljon koulujuttuja, niin seuraavana päivänä ei tee yhtään mieli lukea, vaan siitä tulee väkisinkin sellainen (puoli)vapaapäivä. Jotenkin onnistuin vertaamaan sitä isostasiaan ja siihen, että kyllähän esimerkiksi jääkauden jälkeen maa on painunut alemmas, ja menee aikaa, että se siitä kohoaa ennalleen ja pääsee taas tasapainoon. Samalla tavalla "sielu painuu kokoon koulutöiden takia ja menee aikaa, että se palautuu" ;D Ei hitsi mitä selitystä taas tullut.

Enää noin 25 yötä Ponion tuloon! Laskeminen alkoi muistaakseni 36 yöstä, nyt ollaan jo paljon pidemmällä. Muistin tänään yhtäkkiä että vesikuppi pitää vielä hankkia, muuta ei tosiaan kai tarvita.

Eilen törmäsin sattumalta ampumaradan yhteen pitäjään, joka kutsui mua taas mukaan naisten ilmakiväärijoukkueeseen. Ajatus houkuttaa kovasti, ja jos alkaisin oikeasti treenata, tulisi myös kuntoilua harrastettua ihan riittävästi, jotta jaksan fyysisestikin sitten kisata kunnialla.

Tänään sain luettua loppuun sen pääsykoekirjan, josta eilen puhuin. Muistiinpanoja jäi lähes 50 käsinkirjoitettua liuskaa (tosin ne on kirjoitettu aika harvalla rivivälillä) ja mielessäkin on loppujen lopuks aika paljon asiaa. Ja onhan mulla sitten vielä aikaa kerrata. Huomenna yritän päästä käsiks maaperägeologiaan.

Eilinen kirjoituskurssikerta sai taas kunnolla liikkeelle ajatuksen DFA:sta, ja nyt tuntuu taas helpommalta jatkaa sen kirjoittamista. Tosi harmi, ettei kurssia ole enää montaa kertaa jäljellä! Ja kun sekin kurssi, jolle olin ilmoittautunut, eli siis koiralle takki-kurssi, osuu just sille viikonlopulle kun saadaan Ponio. Enkä tosiaankaan aio yrittää siirtää penskan tuloa yhden kurssin takia, kuten varmaan arvaatte ;) Pitänee sitten itse selvitä koirantakkien teosta, tosin ei se liene sen vaikeampaa kuin ommella vaatteita itselle, ja sitä mä olen harrastanut 12-vuotiaasta asti. Ja ehkäpä syksyllä on paljon rahaa säästössä Lontooseen mennessä, niin että voi ostaa ainakin toiselle karvapallolle sellaisen hienon 100 punnan takin Harrod'silta ^____^ (Yeah right, kaikki koirarahat/osakeosingot/muut rahat menevät kyllä koirakoulukursseihin...)