Tänään heräsi taas ajatus siitä, että aika monet ihmiset tuntuvat tarkkailevan jokaista liikettämme.  Aina pitäisi olla kämppä täydellisessä kunnossa, kaikki virheetöntä, itse huoliteltu ja ylipäänsä kaiken sillä tavalla, ettei moitittavaa löydy.

Jep.

Kotona on pikkupentu joka on vain puoliksi sisäsiisti, joten on hyvä lähteä siitä tosiseikasta, etteivät lattiamme ole joka hetki puhtaat. Niitä pestään kyllä usein, mutta lammikoita ilmestyy välillä muuallekin papereille. Muutenkaan en ole koskaan halunnut alkaa ottaa stressiä siivoamisesta. Yritämme siivota kerran viikossa, mutta välillä tuntuu siltä, ettei se riitä niille ihmisille, joita näemme.

Alan pikku hiljaa kyllästyä miettimään, olenko todella vain vainoharhainen vai onko vähän jokainen vanhempi kävijä sitä mieltä, että kämpässämme on jotain vikaa. Ehkä se on osittain vain harhaluuloani, mutta kaiken vaivannäön jälkeen on vaan niin turhauttavaa aina pahoittaa mielensä, kun ei ole tullut vaikkapa tyhjennettyä pöytää kokonaan siksi, että sai inspiraation ja unohtui kirjoittamaan.

Blip. Vuodatus päättyi tähän >.< Ja nyt iloisempiin juttuihin: olen tänään siivonnut ja järkkäillyt vähän yhtä jos toistakin asiaa. Eilen kävin kampaajalla, joten hiukseni ovat nyt taas tosi upeat. Jos haluatte saada niin hyvää palvelua, ettei viisi tähteä millään riitä sitä kuvaamaan, menkää Pukinmäkeen Salon Wellcomeen, jonka omistaa Johanna. Olin kampaamosta lähtiessä niin hyvällä tuulella, että teki mieli laulaa, koska sain taas vielä hienommat hiukset kuin olin uskonutkaan. Johanna on kyllä paras kampaaja ikinä :)

Eilen pentukurssilla harjoiteltiin sitä, että Ponio jäisi istumaan maahan, vaikka itse kävelisin siitä poispäin ja kääntäisin selkäni ja nousisi vasta, kun palaisin takaisin ja antaisin luvan. Etukäteen ajattelin että se on ihan liian vaikeaa noin pienelle, mutta uskokaa tai älkää, Ponio hoksasi hetkessä mistä on kyse ja alkoi hivuttautua salaa minua kohti vasta ihan harjoitusten loppupuolella, kun ei enää oikein jaksanut keskittyä. Ihmeen paljon Ponio kyllä ikäisekseen jaksaa, motivaatio on kohdallaan ja keskittymiskyky noinkin pienellä otuksella loistava. Taidamme tulevaisuudessa löytää itsemme erilaisten harrastusten parista.

Olen viime aikoina selaillut paljon nettikauppoja ja saanut niistä ideoita, millaisia vaatteita haluaisin itselleni. Harvassa liikkeessä kuitenkaan on täsmälleen sellaisia joita haluaisin, eli taidanpa alkaa itse tehdä kaikenlaista kivaa itselleni :) Ensimmäistä kertaa mulla on oikeasti visioita, millaisia juttuja haluaisin tehdä. Kaikenlaista vähän tavallisuudesta poikkeavaa, jotenkin ovelaa, ehkä vähän vähemmän käytännöllistä ja enemmän hauskaa.