Enää reilut 3 sivua, sitten olen lukenut läpi pääsykoekirjoista sen, joka on paksumpi ja jossa on paljon enemmän tekstiä joka sivulla. Jäljelle jää paljon pienempi kirja, jonka asia tosin ainakin selaillessa näytti ehkä vähän vaikeammalta. Joka tapauksessa olen ihan aikataulussa, joten ehkä huomenna voin sitten juhlistaa ekan kirjan loppuunlukemista sillä, että ostan vaikka muutaman hiusjutun joilla alan värkätä hiuksiini fiftarikampauksia :) Tajusin, että hiukseni ovat todellakin täydellisen mittaiset kaikenlaisten kampausten kokeiluun, eli nyt aion ottaa ilon irti tästä vaiheesta, kun nämä eivät vielä ole niin pitkät, etten raaskisi pitää niitä kiinni.

Viikonloppu meni mukavasti, päästiin sitten lähtemään sinne Porvooseenkin ja oli just loistava tuuri, että Enni sattui olemaan sielläpäin ja tuli meiän kanssa kahvilaan istuskelemaan :) Sain samalla reissulla ostettua hyvän koirashampoonkin, joten nyt Poniolle alkaa olla kaikki tarvikkeet kasassa, vain peti puuttuu, mutta sen varmaan teen itse puuvillakankaasta ja parista vanhasta tyynystä.

Pikku hiljaa pitäis alkaa katsella kämppää sillä silmällä, et mitä kaikkea pitäis nostaa pois penskan ulottuvilta. Lisäks pitäis todellakin muuttaa vuorokausirytmiä, koska kohta päivän eka lenkki hoidetaan just eikä melkeen kello 8 (ja allekirjoittanut aikoo hoitaa sen, koska on muutenkin aikeissa alkaa herätä aikaisemmin nyt, kun kevät ja kesä tulee). Tällä hetkellä Sera pääsee aamulenkille joskus klo 10-12 välillä.

Jännistä asioista sitä muuten voi tulla melkonen matkakuume: katoin netistä, missäpäin maailmaa mun hattupakettini tällä hetkellä seikkailee. Tilasin sen siis Englannista, ja kun siinä jäljityssivulla luki, millä paikkakunnilla se paketti on ollut, tuli yhtäkkiä hirveä hinku päästä taas sekä Lontooseen, Carlisleen, Chesteriin että Torquayhin... Ehkäpä myös Totnesiin kaakaolle... Holyheadiin ja Llangolleniin, jotka molemmat sijaitsevat Walesissa... Dubliniin... Brittein saarille siis, oikeastaan ihan minnepäin sinne vaan. Vaikka Bristoliin, sekin oli kiva kaupunki :) Ehkä ens loka-marraskuussa sitten? No jaa, kunhan penska tulee, matkakuume kyllä varmaan katoaa saman tien, ainakin kun Sera tuli mulle niin en kyllä olis mistään hinnasta lähtenyt koulua pidemmälle käymään ;)

Toisaalta Berliinikin kiinnostaisi taas. Mutta varsinkin Trier... Eiii, nyt pitää lopettaa. On vaan hyvä, että enää on suunnilleen 26 yötä Ponion tuloon. Ei olis edes rahaa matkata minnekään, koska koirarahat on koirarahoja eikä niitä käytetä matkailuun.

Vaikka tekstistä saattaa saada sellaisen kuvan etten tiedä, haluanko matkailemaan vai Ponion, valinta on kyllä harvinaisen selvä. Taidatte tietää tekin, kumman otan ;)