Lopputyö ja vieläpä aika onnistunut harjoituskin on nyt kirjoitettu, toisin sanoen sain kaksi hyvää tekstiä aikaiseksi, vaikka ensin tuntui, etten oikein onnistu kirjoittamaan mitään. Nyt ne odottavat jo printattuina laukussa tämänpäiväistä kurssikertaa, jolla palautan toisen ja luen toisen.

Pakko hehkuttaa Frou Froun Holding Out For A Heroa, josta saan kiittää Riikkaa :) Mahtava biisi, sopii tunnelman luomiseen monen eri kirjan kirjoittamisen taustamusiikiksi. Aina kun kuulen sen, tulee mieleen, et joskus vielä pystytään ehkä lähtemään kuukaudeks tai jopa ehkä pariks-kolmeks kuukaudeks Irlantiin niin, että voin kirjoittaa mun kaikkien aikojen suurinta projektiani, joka on kulkenut matkassa jo kaks vuotta. Utopiaa, kyllä. Täysin mahdollista, kun me ollaan kyseessä, kyllä.

Nyt voisin yrittää vähän lukea geologiaa, ennen kuin on aika lähteä liikkeelle. Niin ja pitäis juoda teetä, niin tulee sopiva fiilis kurssia varten, jos siellä vaikka taas kirjoitetaan jotain :) Vihreät rinteet-teepakkaus oli kyllä hyvä ostos vaikkei irtoteetä olekaan!