Olin just maanantaipäivästä eilisiltaan asti purjehtimassa, mentiin Loviisaan ja kierreltiin siellä katsomassa maailmanmenoa. Oli ihan mielettömän hauskaa, jotenkin ote veneilystä meinaa aina kadota, mutta kunhan vauhtiin pääsee, tulee tosi haikea olo sitten kun pitää palata mantereelle. Jonain päivänä aion vaan tarttua veneen kaiteeseen ja kieltäytyä poistumasta maihin ;)

Mikko tulee jo tänään kotiin, koska viikonloppuna molemmilla on omia suunnitelmia. Nyt mulla on jo suunnitelma intialaisesta ruoasta mielessä ja aion kohta lähteä kauppaan aineksia ostamaan. Ei voi muuta sanoa kuin että rakastan asua yhdessä Mikon kanssa, vihdoinkin voi unohtaa kodin leikkimisen ja oikeasti elää juuri niin kuin haluaa. Puuttuu vain se, että Mikko taas pääsisi olemaan täällä arkisinkin, sitten kaikki on jälleen täydellistä :)

Olin äsken Ponion kanssa eläinlääkärillä, jossa Ponski sai rabiesrokotteen eli viimeisen penturokotuksista. Sääliksi vaan kävi, kun Ponio kiljui kuin pistetty sika saatuaan piikin niskaansa. Sera ei aikoinaan huutanut samalla tavalla, vinkaisi vain surkeasti. No, rokotus saatiin kuitenkin hyvin annettua ja ensi kerralla, kun tuo pitää antaa, sen pitäisi jo olla Poniollekin siedettävämpää.

Sain just tietää, että saan ompelukoneeni taas takaisin lainasta. Itse asiassa olisin saanut jo eilen, mutta se unohtui. Joka tapauksessa voin nyt alkaa taas pitkästä aikaa tehdä itse vaatteita, olen sen verran kyllästynyt kaupan vaatteisiin, etten malta odottaa että pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan itse. Mielessä on jo ideoita, pitää vaan miettiä, mistä tempaisee rahat kankaisiin ja muihin materiaaleihin. Onneksi kaavoja ei tarvita paljoa, koska osaan aika hyvin kaavoittaa itse.

Yhtäkkiä olen taas innostunut DFA:sta niin, että mielessä on alkanut pyöriä hyvin mielenkiintoisia kysymyksiäkin. Ne saivat minut jopa unohtamaan iänikuisen kiistan siitä, kummat voittavat, merirosvot vai ninjat (olen ajankuluksi toisinaan pohtinut sitäkin). Nyt olen nimittäin miettinyt sitä, että jos Sephiroth ja DFA:n päähenkilö Neil taistelisivat, kumpi voittaisi. Itse asiassa se menee niin hankalaksi, että siinä riittää mietittävää :D Pitää suorastaan harkita, josko lopulta kirjoittaisi DFA:han yhden epävirallisen luvun, jossa nuo kaksi kohtaisivat.  Tapaamisesta voisi tulla vähintäänkin mielenkiintoinen.

Hitsi kun tekee mieli värjätä hiukset. Tai siis blondata ne. Pitää nyt kuitenkin pitää mielessä se, että just kulutin 130 euroa kampaajalla.

Ainakin rusketus on hieno (joskin rajat selkeät), kun on viettänyt monta päivää veneellä auringonpaisteessa.